Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Fyzicky napadl ženy

KARLOVARSKO – Nyní mu hrozí až tříleté vězení. 

Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmadvacetiletého muže z Karlovarska, kterého obvinili ze spáchání přečinů ublížení na zdraví a výtržnictví.

Obviněný muž měl mít 1. ledna letošního roku krátce po půlnoci v Nejdku při novoročních oslavách konflikt s jiným mužem. Oddělit od sebe oba muže se měli snažit jednadvacetiletá a dvaadvacetiletá žena, přičemž všichni se vzájemně znali. To se ale osmadvacetiletému nelíbilo a mladší ženu měl kousnout do prstu na ruce. Dívka následně od muže odstoupila. Starší ženu měl strhnout na zem a několikrát udeřit pěstí do hlavy a několikrát jí udeřit hlavou o zem. Zdravotnická záchranná služba následně starší ženu převezla k ošetření do nemocnice. Mladší žena vyhledala lékařské ošetření o dva dny později.

V první polovině června letošního roku měl osmadvacetiletý muž na Karlovarsku fyzicky napadnout další ženu, se kterou se znal. Při konzumaci alkoholických nápojů jej měla pětadvacetiletá žena okřiknout kvůli hlučnému chování. Na to měl obviněný muž zareagovat tak, že jí měl nejméně dvakrát udeřit pěstí do oblasti hlavy. Zraněnou ženu poté převezla Zdravotnická záchranná služba na ošetření do nemocnice.

V případě prokázání viny hrozí osmadvacetiletému muži trest odnětí svobody až na tři roky.

prap. Jan Bílek
kpt. Bc. Zuzana Týřová
20.6.2022

vytisknout  e-mailem