Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Garáže, kiosek ani auto neunikly pozornosti zlodějů

Prostějovsko - Benzín, alkohol i peníze změnily majitele.  

Vykradené garáže
Ze spáchání přečinu krádež je podezřelý zatím neznámý pachatel, který se z úterý na středu vloupal v Horním Štěpánově do dvou garáží. Z jedné ukradl prázdný desetilitrový kanystr a ze zapakovaného osobního vozidla odčerpal 20 litrů benzínu. Ze druhé z garáží vzal ze zaparkovaného nákladního vozidla autobaterii. Celková škoda odcizením a poškozením byla vyčíslena na 2 650 korun.
 
Zloděj šel po alkoholu i po nealkoholických nápojích
Ze spáchání přečinu krádež je podezřelý zatím neznámý pachatel, který se někdy v čase od 28. června do 6. července vloupal do kiosku v Ludmírově. Z něho ukradl tři litry alkoholu, dva litry džusu a 4 dvoulitrové kofoly. Poškozené organizaci způsobil škodu za 1 tisíc korun.
 
Chvilka nepozornosti a peníze jsou fuč
O více než 33 tisíc korun přišel 43 letý muž, který v jednom z areálů na ulici Mathonova v Prostějově nezamkl nákladní vozidlo, ve kterém měl v trezorku ve vnitřních prostorách nechané peníze. Neznámý pachatel toho využil, do kabiny vnikl a peníze vzal. Policisté případ šetří pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

 

por. Mgr. Irena Urbánková

11.7.2013

vytisknout  e-mailem