Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hádka na chodbě, napadení v bytě

CHOMUTOV - Násilníka již policie obvinila, Při odchodu z baru kopal do auta, Dvakrát si půjčil, neplatí ani jednou .... 

Hádka v chodbě, napadení v bytě
Obvinění z ublížení na zdrví a porušování domovní svobody si vyslechl 43letý muž z Klášterce nad Ohří. V září loňského roku přišel do domu v Kyjické ulici. Na chodbě se dostal do hádky s poškozeným, hrubě ho urážel a následně ho udeřil. Když muž zašel do chodby svého bytu, násilník šel za ním a v pokračoval v rozdávání ran. Zranění napadeného muže si vyžádalo zásah lékaře a pracovní neschopnost. Obvinění si muž převzal, vyšetřování je vedeno na chomutovském policejním oddělení.

Při odchodu z baru kopal do auta
Když se 24letý muž z okresního města vracel před časem ve večerních hodinách z baru v Tyršově ulici, bezdůvodně poškodil zaparkované vozidlo Audi. Do auta začal kopat, dle odborného vyjádření bude oprava vozidla stát majitelku nejméně 19 tisíc korun. Co muže k tomuto jednání vedlo, je předmětem dalšího vyšetřování chomutovských policistů. Za trestný čin poškození cizí věci může v případě odsouzení skončit až na rok ve vězení.

Dvakrát si půjčil, neplatí ani jednou
Od muže z Mostu si před časem půjčil 57letý obyvatel okresního města hotovost ve výši 40 tisíc korun. Uzavřeli spolu písemnou smlouvu, ve které měl muž hotovost vrátit v určitém termínu. To však nedodržel. Naopak si od dalšího poškozeného půjčil hotovost, tentokrát 10 tisíc korun. Ani tyto peníze nevrátil majiteli zpět a s poškozenými přestal komunikovat. Policisté při vyšetřování zjistili, že k osobě podezřelého je na Okresním soudě Chomutov vedeno hned několik exekucí a za podvod byl již potrestán v roce 2014. Ani v tomto případě se obvinění z podvodu nevyhne.

Přepadení si vymyslel
Muž z Jirkova oznámil na místní oddělení policie, že ho neznámý pachatel poblíž přivaděče udeřil pěstí a sebral mu hrající reproduktor. Následným vyšetřování však policisté zjistili, že informace napadeného neodpovídají skutečnostem. 20letý mladík se svým jednáním dopustil přestupku křivého vysvětlení, ze kterého se bude zodpovídat příslušné komisi Magistrátu Chomutov.

Stěnu odvezla podnájemnice
Chomutovští policisté vyšetřují jednání 36leté ženy z okresního města. Podezřelá bydlela v pronajatém bytě ve Výletní ulici. Když byt opustila, odvezla si i šatní stěnu, která patřila majiteli. Ten, po zjištění skutečnosti, se obrátil na policii, při výpovědi upřesnil vzniklou škodu na 5500 korun. Žena je podezřelá z krádeže.


28. ledna 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem