Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hádka skončila úrazem

Český Krumlov – Větřní - Podezřelý 39letý muž navštívil ve Větřní dne 13. června 2012 svou bývalou manželku v jejím bytě.  

Ve vchodových dveřích do bytu došlo mezi bývalými manželi ke slovní rozepři, kdy podezřelý po údajné facce od poškozené, do této oběma rukama prudce strčil, až upadla na zem v předsíni. Když vstala, chytl ji podezřelý rukou za obě ruce, druhou rukou za rameno a vší silou s ní mrštil ven z bytu směrem na výtahovou šachtu umístěnou v chodbě domu. Poškozená prudce narazila hlavou a levou částí těla na kovovou konstrukci výtahové šachty a spodní část dveří. Úderem dokonce došlo k rozbití tzv. drátoskla. Po úderu do hlavy upadla žena do krátkého bezvědomí. Podezřelý poté již v napadání již nepokračoval.
 
Žena byla nucena vyhledat lékařské ošetření na chirurgii nemocnice v Českém Krumlově, kde bylo zjištěno, že jednáním podezřelého utrpěla různá zranění. Pracovní neschopnost vystavena nebyla s ohledem na pracovní zařazení. Poškozená však do současnosti stále trpí bolestivostí v místě postižení, je výrazně omezena v pracovní činnosti a běžném způsobu života.
 
Na základě oznámení a prošetřování případu bylo včera ve středu 1. srpna 2012 na OOP Větřní sděleno podezřelému muži podezření z přečinu ublížení na zdraví.
 
por. Bc. Michaela Pavlíčková, pcrckpis@mvcr.cz
2. srpna 2012

vytisknout  e-mailem