Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hádku vystřídalo napadení

CHOMUTOVC - Násilníka zadrželi policisté, Přišel o motorku.... 

Hádku vystřídalo napadení
Až tříletý pobyt za mřížemi hrozí v případě odsouzení 55letému muži z Jirkova. V bytě ve Školní ulici se nejdříve pohádal s dcerou své přítelkyně a následně i s přítelkyní, která se dcery zastala. Pak došlo i na fyzické napadení. Kromě toho oběma vyhrožoval ublížením na zdraví a oháněl se přitom nožem. Násilníka policisté zdrželi, provedená dechová zkouška prokázala, že jednal pod vlivem alkoholu. Nadýchal 2,07 promile. Po vyhodnocení všech zjištěných skutečností rozhodli policisté o jeho vykázání ze společného obydlí, neboť se uvedeného jednání dopouští opakovaně. Po výslechu chomutovští policisté sdělili muži podezření z trestného činu nebezpečné vyhrožování.

Přišel o motorku
Do autokempu na Nechranické přehradě přijel muž z Mostu na motocyklu Babeta. Ten zaparkoval a řádně uzamkl. Druhý den však zjistil, že stroj zmizel. Prohledal okolí, ale svůj majetek nenalezl. Obrátil se proto na útvar policie ve Březně a krádež oznámil. Škodu vyčíslil na 5 tisíc korun. Po totožnosti pachatele nyní pátrají policisté.

Nejdříve stůl, pak i židle
Z krádeže je podezřelá dvojice mužů ve věku 20 let z Ústí nad Labem a 21 let z Chomutova. Během uplynulého víkendu odcizili před restaurací na Blatenské ulici dva stoly. Pak se na místo vrátili a přibrali ke stolům čtyři židle. Oba byli zadrženi chomutovskou policejní hlídkou, část lupu u nich byla zajištěna. Poškozený vyčíslil škodu na 10 tisíc korun. Vyšetřování nadále pokračuje.

28. července 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz


 

vytisknout  e-mailem