Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Havaroval do stromu

LOUNY - S těžkým zraněním skončil v nemocnici... 

K vážné dopravní nehodě došlo ve středu večer na silnici II. třídy č. 229 ve směru od Ročova na Louny. Dvaadvacetiletý řidič motorového vozidla zn. Ford Scorpio nepřizpůsobil při průjezdu levotočivé zatáčky rychlost jízdy svým schopnostem, dostal smyk a sjel do levého silničního příkopu, kde narazil levou přední částí do stromu a následně levým bokem do dalšího vzrostlého stromu ve stejném směru jízdy. Při nehodě utrpěl těžká zranění a rychlou záchrannou službou byl převezen do jedné z pražských nemocnic. Provedeným šetřením policisté zjistili, že uvedený mladík má zadržen řidičský průkaz a vysloven platný zákaz řízení motorových vozidel až do 22. dubna 2011. Dále byla na vozidle zjištěna prošlá platnost technické prohlídky od června roku 2007. Způsobená škoda při nehodě byla vyčíslena na 65 tisíc korun. Po zadokumentování dopravní nehody bude tato předána policistům služby kriminální policie a vyšetřování.

Do vozidel se vloupali v Žatci i v Lounech

Několik krádeží vloupáním do aut nahlásili policistům v minulých dnech jejich majitelé. Z úterý na středu si zloději vytipovali zaparkovaná vozidla v žateckých ulicích U Jezu a Podměstí. Z automobilu zn. Opel Vectra odcizili autorádio a poškodili obě zpětná zrcátka, čímž způsobili škodu za celkem 4 500 Kč. U dalšího vozidla zn. Chevrolet Spark rozbili boční okno a následně odcizili snímatelný panel autorádia zn. Pioneer. Celková škoda byla v tomto případě odhadnuta na 6 600 Kč. Další vloupání bylo nahlášeno z Rakovnické ulice v Lounech. Ve středu dopoledne se zde nezjištěný poberta vloupal do vozu zn. Chrysler Cruiser. Odcizil odloženou kabelku s věcmi, příruční tašku, peníze, doklady a další věci. Způsobená škoda přesahuje dvacet tisíc korun. Všechny případy šetří policie jako trestné činy krádeže, po pachateli-ích pátrá.

Požár v kotelně

Hasiči a policisté vyjížděli ve středu večer do Dělnické ulice v Podbořanech, odkud byl nahlášen požár. Na místě zjistili, že k zahoření došlo v bývalé kotelně, která je součástí bytového domu a kde byl nashromážděn různý komunální odpad. Hasiči oheň uhasili a k příčině vzniku požáru se jejich vyšetřovatel vyjádří až v odborném posudku. Ke zranění osob ani jejich evakuaci nedošlo, škoda bude vyčíslena dodatečně.

Louny, 29. července

Jaromíra Střelcová  

     

vytisknout  e-mailem