Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Házelo se kameny

LITOMĚŘICE – Policisté prověřují dva případy; Prázdné nádrže; Neopatrnost se nevyplácí 

Policisté v Lovosicích zaznamenali během středečního dne dva případy házení kamenů.
První případ se stal v Lovosicích, kde neznámý pachatel vhodil cihlu do vstupních dveří prodejny tiskovin. Došlo k prasknutí skleněné výplně dveří a škoda je vyčíslena na 6 tisíc korun.
Druhý případ byl zaznamenán v obci Čížkovice. Po projíždějícím autobusu hodil neznámý pachatel nezjištěný předmět, který rozbil skleněnou výplň okna zadních dveří. V tomto případě se škoda vyšplhala na 10 tisíc korun.
 

Prázdné nádrže
O vyprázdnění nádrží na pohonné hmoty se v úterý postaral neznámý pachatel v obci Čížkovice. Násilným způsobem překonal zajištění nádrží na pohonné hmoty u čtyř nákladních vozidel. Odčerpal 1100 litrů nafty a škoda je vyčíslena na 35 tisíc korun. Lovosičtí policisté po pachateli krádeže pátrají.
 

Neopatrnost se nevyplácí
Ve středu se o pravdivosti tohoto rčení přesvědčila 60letá žena nakupující v nákupním centru ve Štětí. Při zkoušce ošacení si odložila tašku s osobními věcmi u převlékací kabinky. Toho využil neznámý lapka, který si obsah kabelky v mžiku přivlastnil. Seniorka tak přišla o 6 tisíc korun.
V úterý se stal podobný případ v Roudnici nad Labem. Senior po odchodu z nákupního centra zapomněl své zavazadlo v nákupním vozíku. Když se k vozíku vrátil, taška s peněženkou, doklady a finanční hotovostí byla pryč. Tento muž přišel o 8 tisíc korun.
 

9. 2. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem