Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledají se svědci dopravní nehody

MÍŘKOV - Došlo ke střetu tří vozidel, přičemž řidič jednoho z místa události ujel. Pátráme po jeho totožnosti. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh, příčinu a také viníka této dopravní nehody.     
     K dopravní nehodě došlo dne 11. ledna 2015 v 19:50 hodin na silnici v katastru obce Mířkov, za křižovatkou na obec Křakov ve směru jízdy na obec Mířkov. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem typu dodávka pravděpodobně se srazil s lesní zvěří, zastavil v jízdním pruhu ve směru jízdy od obce Mířkov na obec Křakov. Přitom měl zapnutá obrysová světla a otevřené dveře u řidiče. Vozidlo tovární značky Škoda Favorit jedoucí v opačném směru jízdy se střetlo levým zpětným zrcátkem s otevřenými dveřmi nezjištěné dodávky, přičemž došlo k poškození tohoto zrcátka. Řidič své vozidlo následně zastavil. Ovšem řidička vozidla Škoda Felicie, která jela za vozidlem Favorit, neponechala dostatečnou bezpečnostní vzdálenost mezi vozidly a zezadu do vozidla Favorit narazila. Neznámý řidič poté nastoupil do svého vozidla a odjel ve směru na obec Křakov. Škoda na vozidle Favorit byla vyčíslena na 5 tisíc korun, na vozidle Felicie vznikla šestitisícová škoda.
     Případní svědci této události, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
15. ledna 2015
 

vytisknout  e-mailem