Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledají se svědci dopravních nehod

DOMAŽLICKO – Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc při hledání svědků dopravních nehod. V jednom případě se jedná i o poškozeného. 

Policisté z dopravního inspektorátu Domažlice se obracejí na veřejnost a hledají svědky, kteří by mohli svými informacemi pomoci objasnit průběhy a příčiny níže uvedených dopravních nehod a jejich řidičů.

K první dopravní nehodě došlo dne 31. března 2023 v době od 12:00 hodin do 14:50 hodin na místní komunikaci v obci Klenčí pod Čerchovem. Neznámý řidič s blíže nezjištěným vozidlem bíle barvy poškodil na uvedeném místě zaparkované vozidlo tovární značky Suzuki Grand Vitara a z místa dopravní nehody bez poskytnutí zákonné součinnosti odjel. Nehodou byla na vozidle Suzuki vyčíslena škoda na částku 15 tisíc korun.

K další dopravní nehodě došlo dne 1. dubna 2023 v době od 9:30 hodin do 9:45 hodin na místní komunikaci v ulici Kozinova v obci Domažlice. Řidička osobního vozidla tovární značky Ford S-Max při couvání ze dvora domu na místní komunikaci zavadila levou zadní částí o stojící osobní automobil tovární značky Chevrolet, šedé barvy, nezjištěné registrační značky, který místo dopravní nehody opustil dříve, než mu řidička stačila napsat vzkaz za stěrač vozidla. Na vozidle Ford S-Max nebyla škoda uplatňována.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedeným dopravním nehodám, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255 nebo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Barbora Šmaterová, DiS.
6. dubna 2023

vytisknout  e-mailem