Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledají se viníci

Pátrání dopravních policistů 

     Několik kolizí, kdy není znám jejich viník, ani přesný nehodový děj, šetří v těchto dnech rokycanští dopravní policisté. Ti žádají případné svědky níže popsaných událostí, nechť se přihlásí na jejich telefonní číslo 974 335 256 / 260, nebo na linku 158.
     Ve čtvrtek 30.8.2012 před 22 hodinou došlo ke srážce psa v rokycanské ulici B. Němcové. Chodkyně, která zde hodlala  přejít ulici po přechodu pro chodce měla svého psa na vodítku. Když uviděla přijíždějící vozidlo, hodlala se vrátit zpět na chodník, ale psa již zpět nestačila stáhnout. Následně tak došlo ke srážce psa s přijíždějícím tmavým vozem, který jel směrem od kruhového objezdu z ulicě Šťáhlavská na ulici Zeyerovu.
     Dva ploty byly poškozeny vozidlem ve středu 5. září 2012. Někdy v průběhu dopoledne byl neznámým vozidlem poškozen plot rodinného domu v Mirošově. Jak k poškození oplocení a branky domu na tříramenné křižovatce v ulici Příkosická - Skořická došlo je předmětem šetření. Vzniklá škoda byla odhadnuta na 25 tisíc korun. Další plot pak byl poškozen neznámým vozidlem v Radnicích ještě téhož večera. Ve 20.45 hodin jel neznámý řidič blíže neupřesněného vozidla ulicí Pivovarská a při  tomto z neznámých důvodů narazil do oplocení domu a z místa ujel. Na plotu měla vzniknout škoda 800 korun.

nprap. Bc. Jana Tomková
11.9.2012

vytisknout  e-mailem