Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme další svědky tragické dopravní nehody

Tábor – Střet osobního vozidla a cyklisty. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Tragická dopravní nehoda, při které došlo o uplynulém víkendu k usmrcení cyklisty (58), je předmětem dalšího šetření táborských kriminalistů. K uvedené události došlo v době kolem půlnoci z 30. na 31. srpna 2013 na silnici třetí třídy číslo 1359, a to v úseku od obce Hlavatce ke křižovatce se silnicí druhé třídy číslo 135, spojující města Soběslav a Bechyně, konkrétně pak v prostoru, kde uvedená silnice třetí třídy přechází ve směru od obce Hlavatce na hráz mezi rybníky Nový a Rytířský (viz. mapa).
Dle šetření policistů měla v době krátce před půlnocí 30. srpna 2013 po uvedené silnici projíždět, mimo účastníků nehody, i další vozidla. Z důvodu objektivního posouzení všech skutečností této tragické dopravní nehody vyzýváme řidiče těchto vozidel, aby k události podali svá svědectví, a to zejména k jízdě cyklisty, který se v době před půlnocí pohyboval na trase od obce Hlavatce ve směru ke křižovatce se silnicí číslo 135, respektive k uvedeným rybníkům.
Svá svědectví prosím předejte vyšetřujícím kriminalistům v budově Územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře, na telefonním čísle 974 238 100, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.
 
Místo nehody a trasa, po které se cyklista měl pohybovat:
 
Místo DN - cyklista x OA - Hlavatce.jpg 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
3. září 2013 
 

vytisknout  e-mailem