Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme jednoho z účastníků dopravní nehody vozidla s chodkyní z 29. ledna

PŘÍBRAMSKO - K nehodě došlo po 14. hodině v Příbrami. 

Dopravní policisté od pondělí 29. ledna 2024 šetří dopravní nehodu osobního vozidla s chodkyní, ke které mělo dojít cca ve 14:00 hodin téhož dne v Příbrami, konkrétně mezi ulicemi Pod Šachtami a Nádražní, pravděpodobně v blízkosti ulice Petra Bezruče. 
Neztotožněnému řidiči osobního vozidla tmavé (zřejmě modré nebo modročerné) barvy měla do silnice, náhle, mimo přechod, vejít mladistvá dívka, se kterou se osobní vozidlo pravděpodobně střetlo.

Řidič okamžitě na místě zastavil a zjišťoval zdravotní stav chodkyně. Dívce nabídnul i odvoz do nemocnice na lékařské vyšetření, to však odmítla s tím, že zraněná nijak není.  Až později doma se dívce přitížilo, proto vyhledala lékaře a událost oznámila na linku 158.

V souvislosti s výše uvedenou nehodou žádáme, aby se policistům přihlásil řidič osobního vozidla, kterému dívka vešla do silnice a on na místě okamžitě zastavil, zjišťoval její zdravotní stav a nabízel jí pomoc i odvoz k lékaři. Žádáme muže, případně další svědky této události, aby kontaktovali příbramské dopravní policisty na telefonním čísle 974 879 259 nebo využili linku 158. 

por. Mgr. Pavel Truxa
tiskový mluvčí
31. ledna 2024

vytisknout  e-mailem