Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme majitele psa

CHOCOMYŠL - Majitel psa nezabránil jeho volnému pobíhání po pozemní komunikaci a pes vběhl do jízdní dráhy osobního vozidla. Došlo ke střetu. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 8. srpna 2019 v 21:45 hodin na silnici II. třídy č. 185 mezi obcemi Chudenice a Chocomyšl. Řidič osobního automobilu tovární značky Škoda Octavia jedoucí ve směru jízdy od obce Chudenice nedokázal zabránit střetu se psem (neurčité rasy, šedé barvy, s obojkem z řetízků z bílého kovu), který mu náhle vběhl z pravé strany do jízdní dráhy, a došlo ke srážce. Pes zůstal uhynulý na místě dopravní nehody v pravém silničním příkopu. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Na osobním automobilu tovární značky Škoda Octavia vznikla škoda 15 tisíc korun. Policisté pátrají po majiteli psa. Neznámý majitel psa je podezřelý, že nezabránil volnému pobíhání psa po pozemní komunikaci.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
16. srpna 2019

vytisknout  e-mailem