Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme Mariana Románka- aktualizováno

VSETÍNSKO: Zmizelý muž se pohybuje ve stříbrné Škodě Superb. 

Včera dopoledne oznámil na policii šedesátiletý muž, že pohřešuje svého syna Mariana Románka, kterému je 32 let a bydlí s rodiči ve Valašské Bystřici. Otec uvedl, že Marian odjel z domu v sobotu odpoledne za kamarádkou do obce Bystřička svým vozidlem Škoda Superb. Ke kamarádce však vůbec nedorazil a od té doby o něm nemají rodiče žádné zprávy. 
 
Pohřešovaný je 188 cm vysoké střední postavy, má černé středně dlouhé vlasy, místy prošedivělé.
Oblečenou měl modrou mikinu s nápisem Suzuki, modré rifle a bílé polobotky. U sebe by měl mít peněženku s doklady a mobilní telefon, který není dostupný. Prověřili jsme známé a příbuzné zmizelého muže, provedli prověrky ve zdravotnických zařízeních, restauracích a dalších místech, kde by se pohřešovaný muž mohl nacházet. Dosavadní pátrání však nepřineslo úspěch. O pomoc žádáme i veřejnost. Kdo by pohřešovaného muže někde spatřil, ať neprodleně kontaktuje Policii ČR na lince 158 nebo na kterékoli policejní služebně. Vozidlo Škoda Superb, kterým Marian Románek odjel, je v barvě stříbrná metalíza.
 
Nebylo to jediné víkendové pátrání po zmizelé osobě. Od včerejšího dopoledne pohřešovali příbuzní jedenasedmdesátiletou ženu z Karolinky. Seniorku se podařilo policistům vypátrat dnes dopoledne u příbuzné, se kterou se pohřešovaná žena nestýkala pro dřívější neshody.
 
 
11. června 2012, por. Mgr. Lenka Javorková
 
 
Dne 12. června se pohřešovaného muže podařilo živého vypátrat na severu Čech.
 
14. června 2012, por. Mgr. Lenka Javorková
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem