Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Hledáme „nestydu“ - aktualizace

Jiní využívají MHD k cestě metropolí, hledaný k sebeukájení. Pomůžete najít muže na fotkách? 

Policisté z místního oddělení Letná pátrají po muži, který se hned ve třech případech ukájel při cestě MHD, přičemž mu bylo jedno, zda cestuje tramvají či busem. Níže popsaného jednání se dopustil v oblasti Prahy 6, buď v autobuse 131, nebo tramvaji 26.

Ve všech dosud zadokumentovaných případech hledaný obnažil svůj penis, přistoupil zezadu k poškozeným ženám, které vždy seděly, a údem se začal otírat o jejich záda či bok. V jednom případě se dokonce poškozená v inkriminovaný okamžik otočila, cože se jí to děje za zády. K přímému kontaktu naštěstí nedošlo.

Hledaný muž je v tuto chvíli podezřelý z trestného činu výtržnictví, za který mu v případě vypátrání a odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Avšak „nestydu“ se zatím vypátrat nepodařilo. Proto nyní prosíme o pomoc širokou veřejnost. Pokud muže na fotografiích poznáváte, znáte jeho totožnost, případně místo jeho pobytu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 7. 5. 2019

Aktualizace 9. 5. 2019

V tuto chvíli pátrání odvoláváme, neboť jsme jednak obdrželi od pozorných občanů několikero poznatků ke konkrétní osobě, a navíc se hledaný muž v průběhu včerejšího dne sám přišel přihlásit na policejní služebnu.

por. Mgr. Tomáš Hulan 9. 5. 2019

vytisknout  e-mailem