Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme nezodpovědného řidiče a svědky dopravní nehody

LIBEREC - Nehoda se stala ve středu 7. června 2017 v odpoledních hodinách v ulici Heyrovského. Neznámý řidič narazil do vozidla Renault Megane a z místa nehody ujel. 

Ve středu 7. června 2017 byli v odpoledních hodinách vysláni dopravní policisté operačním důstojníkem do ulice Wichterleho v Liberci k havarovanému vozidlu. Po příjezdu na místo se zde mimo vozovku nacházelo v zeleni odstavené vozidlo Renault Megane s poškozenými pátými dveřmi. U vozidla se nikdo nenacházel. Policistům se podařilo následně vypátrat řidiče vozidla, kterého vyslechli. Ten jim popsal, jak k poškození vozidla došlo. Kolem půl třetí odpoledne jel v koloně vozidel ulicí Heyrovského ve směru k ulici Puškinova. Z důvodu provozu na komunikaci vozidlo jedoucí před ním náhle zastavilo, načež řidič stihl na tuto situaci zareagovat. Nestačil tak již zareagovat řidič jedoucí za ním a zezadu do jeho vozidla narazil. Po střetu z místa nehody neznámý řidič odjel, aniž by učinil vhodná opatření, která mu ukládá zákon. Řidič vozidla Ranault při nehodě utrpěl lehké zranění, na vozidle vznikla předběžná škoda ve výši 20 tisíc korun. Po nehodě poškozené vozidlo odstavil mimo vozovku.

V souvislosti s nehodou se obracíme na případné svědky události, kteří si něčeho všimli a mohli by tak  přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení nezodpovědného řidiče. Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec  tel. čísle:  974 466 251.


9.6.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem