Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme pachatele a svědky dopravní nehody

Tábor – Chotoviny – Havárie vozu na 89,6 km dálnice D3. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Policisté Dálničního oddělení PČR Chotoviny se obrací na média a potažmo širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v blíže neurčené době od jedné hodiny odpolední ve čtvrtek dne 5. listopadu do půl dvanácté hodiny před polednem pátku dne 6. listopadu 2015 na 89,6 km dálnice D3 v katastru obce Košice, tedy přibližně uprostřed mezi dálničními sjezdy Planá nad Lužnicí a Soběslav. Dle zjištěných poznatků zde s největší pravděpodobností došlo k havárii vozidla červené barvy, které jelo ve směru na České Budějovice a narazilo do svodidel vpravo ve směru své jízdy. Řidič však událost neřešil, neoznámil a z místa nehody ujel. Na svodidlech způsobil škodu ve výši minimálně 20 000 korun.

Vyzýváme tímto uvedeného řidiče, aby se dostavil na služebnu dálničních policistů v obci Chotoviny, nejlépe po telefonním kontaktu na služební policejní lince 974 238 715, případně 974 238 710, a podal ve věci vysvětlení.

Zároveň žádáme každého, kdo v dané době uvedeným úsekem dálnice D3 projížděl a mohl by jak k samotné události, tak k identifikaci havarovaného vozidla, případně jeho řidiče, podat policistům jakékoliv důvodné informace, aby je předal na výše uvedených kontaktech či policejní lince číslo 158. Děkujeme.

 

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

11. listopadu 2015

vytisknout  e-mailem