Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme pachatele loupeže

LIBEREC - Poznáte je na identikitu ? 

Identikit muže-LPIdentikit muže-LP
Během prázdin došlo v Liberci 11 k loupežnému přepadení starší ženy. Bylo to přesně 11. srpna 2009, kolem 18.45 hodin, kdy ženu přepadla v Růžodole v ulici Mírové neznámá dvojice - muž a žena. Ženě vzali kabelku s jejími osobními věcmi a utekli. Napadení bylo ale tak razantní, že žena utrpěla vážné zranění, a nelze vyloučit i trvalé následky.                                                                                   

Ulice Mírová, kde k přepadení ženy došlo, je v blízkosti přemostění silnice I. třídy, která spojuje libereckou část "Letka" s oblastí, kde se například nachází Gymnázium F.X.Šaldy v Partyzánské ulici, Krajská veterinární správa v Růžodole, dále pak nákupní centrum Globus, Bauhaus a letiště.                                                 

Identikit ženy-LPIdentikit ženy-LP
I když se kriminalisté tomuto případu stále intenzívně věnují, zatím se jim nepodařilo ustanovit možné pachatele tohoto násilného trestného činu. Proto se  obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc. Podařilo se vytvořit identikity možných pachatelů. Muž je zhruba 30 letý se světlou pletí. Ženě může být kolem 25 let, má tmavé vlasy a oči a působí "jižanským" dojmem. Oba dva hovořili česky bez zřetelného  přízvuku.

Zveřejnění identikitů, z nichž zejména portrét ženy je velmi věrohodný, by mohlo zásadním způsobem pomoci při objasňování loupeže. Jestliže někdo pozná muže a ženu na portrétech, ať o tom informuje policisty. A to buď na telefonu: 974 466 636 nebo  na e-mailové adrese: tollib@seznam.cz.


Vlasta Suchánková
pislbc@mvcr.cz    974 466 207

 

 

 

vytisknout  e-mailem