Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme řidiče a svědky silvestrovské nehody

BENEŠOVSKO – K dopravní nehodě s účastí osobního motorového vozidla a chodkyně došlo patnáct minut před sedmnáctou hodinou v sobotu 31. prosince loňského roku ve Voticích. 

Zatím neznámý řidič jel s blíže neustanoveným modrým vozidlem staršího typu ulicí Husova ve směru od Beztahova ke kruhovému objezdu, kde se poblíž budovy kina na vyznačeném přechodu pro chodce střetl se starší chodkyní.
Žena po střetu upadla na vozovku. Mladý řidič na místě zastavil a společně s kolemjdoucími jí začal pomáhat. Čtyřiaosmdesátiletá chodkyně uváděla, že není zraněná a z místa nehody odešla. Následně se ve večerních hodinách nechala převézt k lékařskému ošetření do benešovské nemocnice, odkud byla událost dodatečně oznámena na policii.
Policisté ze skupiny dopravních nehod nyní prověřují všechny okolnosti této nehody a snaží se zjistit její průběh, zejména co bylo její bezprostřední příčinou, aby mohli řádně posoudit případnou míru zavinění jednotlivých účastníků této nešťastné události.
Z uvedených důvodů se touto formou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby se jim přihlásil neznámý mladý řidič a případní svědci, kteří by jim mohli poskytnout jakékoliv informace k průběhu nehody, řidiči či vozidlu. Řidič i svědci se mohou přihlásit osobně na služebně dopravního inspektorátu v Benešově, případně telefonicky na telefonním čísle 974 871 261, nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky. Rovněž mohou policisty kontaktovat na e-mailové adrese bn.di@pcr.cz.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí P ČR
6. ledna 2017

vytisknout  e-mailem