Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme řidiče tmavého vozu

PŘÍBRAM - Nehoda se stala 19. března 2022 dopoledne . . . 

Příbramští dopravní policisté hledají svědky nehody, která se stala v sobotu, 19. března 2022, patnáct minut po jedenácté hodině dopoledne, na křižovatce s ulicí U Lilky. Jednalo se o čelní střet dvou škodovek - Octavie a Scaly: Řidič Octavie jel v danou chvíli po vedlejší silnici a podle všeho nerespektoval dopravní značení - dej přednost v jízdě. Do křižovatky vjel v době, kdy po hlavní silnici přijížděl řidič se Scalou a obě vozidla se čelně střetla. Jak oba dva řidiče, tak i spolujezdce z osobního vozu Škoda Octavia, převezli záchranáři do nemocnice.

Policisté z oddělení dopravních nehod, kteří nehodu prošetřují, nyní hledají svědky této nehody, zejména pak řidiče vozu tmavé barvy (nezjištěného typu a značky), který měl jet údajně za červenou Škodou Octavií, která vyjížděla z vedlejší silnice. Řidič neznámého vozu na místě nehody zastavil, ale následně pak už nevyčkal na příjezd policistů.

Žádáme proto řidiče tohoto vozu, aby z důvodu poskytnutí svědectví, kontaktoval policisty přímo z Příbrami, nebo se přihlásil prostřednictvím linky 158 k nehodě pod čj.:KRPS-223-DNPB-2022-JEČ.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
21. března 2022

vytisknout  e-mailem