Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky

Písek – Policisté řeší případ výtržnictví a ublížení na zdraví, k objasnění by mohla přispět svědectví dalších svědků. 

Prošetřovaný incident se stal v sobotu 1. června okolo půl šesté odpoledne na frekventovaném místě města na ulici Dvořákova před prodejnou COOP TIP a u Nového mostu.

Konflikt zřejmě odstartovala slovní rozepře mezi cizincem středního věku a skupinkou mladíků před prodejnou, došlo i na fyzické napadání, kdy měli někteří z mladíků cizince bít a kopat. Muže se zastal náhodný svědek, který místem projížděl v autě, neváhal, a šel muži pomoci. Také jemu měli agresoři uštědřit několik úderů. To ještě nabylo vše, do roztržky se zapojil další náhodný svědek, kterého měli opět napadnout, a to takovým způsobem, že ztratil rovnováhu a padl do výlohy prodejny, kterou rozbil.

Policisté i kriminalisté již pracují s množstvím získaných poznatků, přesto by k objasnění okolností celého incidentu mohli pomoci případní další kolemjdoucí svědci či řidiči, kteří frekventovaným místem projížděli a případně by mohli mít části události i zaznamenány na palubních kamerách.

Následky popisovaného konfliktu jsou zranění všech třech poškozených a majetková škoda na prodejně.

 

Máte-li jakékoli informace, sdělte je policistům osobně na služebně v Písku (Na Výstavišti 377), využít můžete také linek 974 235 700 či 158.

Děkujeme za pomoc.

 

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

7. června 2019

vytisknout  e-mailem