Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky

Písek – Milevsko - Dopravní policisté hledají svědky několika dopravních nehod. 

Dopravní policisté prošetřují několik dopravních nehod, k jejichž objasnění by mohlo pomoci svědectví.

První z nehod je ze dne 23. 12. 2017 z Písku, kdy během dne zatím nezjištěný řidič v ulici Na Houpačkách u domu s číslem popisným 627/19 poškodil betonový sloupek telefonního rozvaděče a ujel.

Druhá nehoda je z Milevska z období od odpoledne dne 26. prosince do čtrnácté hodiny dne následujícího. Nezjištěný řidič jel ulicí J.A.Komenského a před prodejnou Teta poškodil levou zadní část u zaparkovaného osobního automobilu značky Toyota Avensis. Řidič nic neřešil, nechal za sebou pětitisícovou škodu a ujel.

Další nehoda je opět z Milevska, kdy kdosi kolem dvaadvacáté hodiny dne 29. prosince v ulici Čs. Armády před domem s číslem popisným 811 poškodil zaparkovaný automobil značky Ford Fiesta.

Poslední z nehod je z posledního dne loňského roku, kdy dosud nezjištěný řidič krátce po devatenácté hodině v Písku na Hradišťské ulici přejel do protisměru a ohrozil projíždějícího řidiče, který musel strhnout řízení vpravo a narazil do svodidel.

Máte-li k popisovaným dopravním nehodám jakékoli informace, neváhejte a sdělte je dopravním policistům osobně na služebně v Písku Na Výstavišti 377, využít můžete také linek 974 235 250 či 158.

Děkujeme za pomoc.

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

4. ledna 2018

vytisknout  e-mailem