Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Hledáme svědky

SOKOLOVSKO – Volejte na 158.  

Sokolovští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravních nehody, ke které došlo dne 23. 2. 2016 kolem 8:05 hodin v Kraslicích v ulici Svatopluka Čecha na parkovišti u obchodního domu Albert.

K dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidička 58letá řidička jela po parkovišti u obchodního domu ve směru od příjezdové části směrem k parkovacím místům ve střední části parkoviště. Při jízdě směrem na parkovací místo zřejmě přehlédla 62letou chodkyni a ještě dalšího chodce, kteří přecházeli průjezdnou část parkoviště směrem k obchodnímu domu. Poté řidička narazila přední částí vozidla do levého nohy chodkyně. Ta v důsledku nárazu spadla na komunikaci a strhla tím na zem i druhého chodce. Při tomto došlo ke zranění 58leté chodkyně, která byla vozidlem RLP převezena do nemocnice. Alkohol policisté u řidičky i ostatních účastníků dopravní nehody vyloučili provedenou orientační dechovou zkouškou.

Sokolovští dopravní policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování, volali na bezplatnou telefonní linku 158.

nprap. Kateřina Krejčí
24. 2. 2016

Odkazy do noveho okna

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

Místo dopravní nehody

Místo dopravní nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem