Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky a viníka nehody

LIBEREC - Dopravní nehoda se stala ve středu 18. května 2016 ráno v ulici Šumavská. Neznámý řidič poškodil zde zaparkované vozidlo Renault Thalia a z místa ujel. 

Ve středu 18. května 2016 ráno mezi 06,45 a 07,15 hod. poškodil neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem  v Liberci, ulici Šumavská, nedaleko čerpací stanice Shell zaparkované osobní motorové vozidlo Renault Thalia. To zde zaparkoval jeho majitel při pravém okraji komunikace přední částí směrem k velkoobchodu Pema, naproti vjezdu k čerpací stanici. Neznámý řidič uvedené vozidlo poškodil na zadní pravé části a z místa nehody ujel, aniž by učinil vhodná opatření, která mu ukládá zákon. 

Dopravní policisté nyní pátrají po neznámém řidiči a zároveň se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel.číslech: 974 466 577  nebo  974 466 251. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a dopadení řidiče, který nehodu zavinil. 
 

20.5.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem