Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

HORŠOVSKÝ TÝN - Neznámý řidič zezadu narazil do vozidla, které před ním zastavilo před přechodem pro chodce. Druhému řidiči neposkytl zákonnou součinnost. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo dne 30. října 2018 v 11:45 hodin na silnici II. třídy č. 200 v ulici Dr. E. Beneše v Horšovském Týně. Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí ve směru od ulice Masarykova do centra města neponechal dostatečnou bezpečnostní vzdálenost za osobním automobilem tovární značky Volkswagen Golf a zezadu do něj narazil, když řidič Volkswagenu zastavil před přechodem pro chodce, aby dal skupince chodců přednost. Škoda na vozidle Volkswagen byla vyčíslena na 2 tisíce korun. Neznámý řidič na místě dopravní nehody zastavil, ale poté nespolupracoval při šetření dopravní nehody, neprokázal svoji totožnost, nesepsal společný Záznam o dopravní nehodě a odjel.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
1. listopadu 2018

vytisknout  e-mailem