Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

ROKYCANSKO – Neznámý řidič při průjezdu zatáčkou přejel s vozidlem částečně do protisměru, kde se zrcátkem bočně střetl s projíždějícím autobusem. 

Rokycanští dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, kteří by svými informacemi mohli objasnit průběh dopravní nehody a přispět ke zjištění totožnosti neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo dne 9. března 2022 ve 14:10 hodin. Neznámý řidič jedoucí v bílé dodávce nezjištěného typu a registrační značky projížděl směrem od obce Dobřív na obec Hůrky. Při projíždění levotočivé zatáčky přejel řidič dodávky částečně do protisměru, kde se levým zrcátkem vozidla střetl s levým zrcátkem protijedoucího autobusu. Po střetu nezastavil a nesplnil si povinnost, kterou mi ukládá zákon a z místa nehody odjel. Na autobusu byla odhadnuta škoda ve výši 10 tisíc korun.
Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na dopravním inspektorátu v Rokycanech, nebo zavolat na číslo 974 335 251, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

nprap. Bc. Josef Vítek 
14. února 2022


 

vytisknout  e-mailem