Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

TLUČNÁ - Policisté žádají o pomoc širokou veřejnost. 

Policie České republiky hledá svědky dopravní nehody, která se stala v katastru obce Tlučná. K dopravní nehodě došlo dne 30. dubna 2020 ve 22:30 hodin na silnici II. třídy č. 203 v 7, 461 km, mezi obcemi Vejprnice a Tlučná.
Na uvedeném místě dosud neznámý řidič s neznámým vozidlem jel ve směru jízdy od obce Tlučná směrem  na obec Vejprnice, kde u hřbitova Tlučná z dosud nezjištěných příčin pravděpodobně přejel částečně do protisměru, kde levou částí vozdila narazil do zpětného zrcátka protijedoucího motorového vozidla tovární značky BMW 320. Po tomto střetu pokračoval dál v jízdě, aniž by zastavil a sepsal s řidičem BMW záznam o dopravní nehodě. Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Hmotná škoda na vozidle BMW je vyčíslena na pět tisíc korun.

Policisté proto žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakékoliv informace k této dopravní nehodě, které by napomohly k jejímu řádnému prošetření a ustanovení viníka, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, Územní odbor Plzeň-venkov – dopravní inspektorát, tel.: 974 326 111. Informace mohou také podat na linku tísňového volání 158.

por. Bc. Ivana Jelínková, DiS.
19. května 2020

vytisknout  e-mailem