Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LIBEREC - Nehoda se stala v sobotu 27. května v podvečerních hodinách v ulici Ještědská. Na tramvajových kolejích zde havaroval cyklista, který se těžce zranil. 

V sobotu krátce po půl šesté hodině večer vyjížděli dopravní policisté k nehodě, která se stala v Liberci, na ulici Ještědská. Ve směru od ulice Puškinova směrem do centra města jel po tramvajové trati cyklista na jízdním kole. Na křižovatce s ulicemi Malodoubskou a České Mládeže u domu zajel kolem do žlábku tramvajové koleje a následně přepadl přes řidítka jízdního kola směrem dopředu. Následně zůstal ležet na vozovce. Cyklista utrpěl při pádu těžké zranění, kdy byl z místa nehody transportován vozidlem Zdravotnické záchranné služby do Krajské nemocnice Liberec. Zde byl hospitalizován. Jízdní kolo na místě zajistili policisté z obvodního oddělení Liberec  - Vápenka. Zda byl cyklista v době pádu pod vlivem alkoholu, nemohli policisté na místě orientační dechovou zkouškou zjistit z důvodu jeho vážných zranění, vyžádali si proto v rámci lékařského vyšetření odběr krve v nemocnici. 

Dopravní policisté se nyní  obracejí na případné svědky události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel.číslech: 974 466 578  nebo  974 466 251. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje. 


1.6.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem