Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

Na Klatovsku u Čínova 

     Policie ČR Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje územní odbor, dopravní inspektorát Klatovy, žádá občany o spolupráci při prošetřování uvedené dopravní nehody.  

    V pondělí 26. listopadu 2012 ve 13.10 hodin na silnici II. třídy číslo 186 jel řidič s osobním vozidlem zn. Peugeot 306 ve směru od Klatov na obec Bolešiny. U zahrádkářské kolonie nad obcí Čínov, kdy projížděl levotočivou zatáčku, dostal s vozidlem smyk, vjel na levou krajnici a zpět k pravé krajnici, vyjel mimo vozovku do pravého silničního příkopu. Vozidlo bylo odraženo zpět na komunikaci a zůstalo stát. Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění spolujezdkyně a lehkému zranění řidiče.
Před uvedenou dopravní nehodou mělo tímto místem projíždět pravděpodobně vozidlo zn. Peugeot-combi červené barvy, které jelo ve směru od obce Bolešiny na Klatovy. Žádáme případné svědky, zejména osádku tohoto vozidla, o podání informací k uvedené dopravní nehodě.
      Svědek dopravní nehody může sdělit poznatek na telefon číslo 974 334 111 nebo na dopravní inspektorát telefon číslo 974 334 251.             
 Sdělit údaje k uvedené dopravní nehodě můžete i prostřednictvím e-mail: ktdi@mvcr.cz.
     Děkujeme za spolupráci 
 

nprap. Ladmanová Dana

6.12.2012

vytisknout  e-mailem