Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody a řidiče motocyklu

LIBEREC - Nehoda se stala 30. července 2017 večer na křižovatce ulic Východní a Pod Skalkou. Neznámý řidič motocyklu se zde střetl s nezletilou chodkyní a z místa nehody ujel. 

V neděli 30. července 2017 krátce po sedmé hodině večer vyjížděli dopravní policisté k nehodě, která se stala v Liberci na křižovatce ulic Východní a Pod Skalkou. Neznámý řidič na dosud neustanoveném motocyklu jel ulicí Východní ve směru od ETK na Novou Rudu, kde z neznámých příčin narazil neznámou částí do nezletilé chodkyně. Ta následně v důsledku střetu upadla na vozovku, kde zůstala ležet. Poté řidič motocyklu odjel neznámo kam, aniž by dívce poskytl první pomoc a učinil opatření, která mu ukládá zákon. Dívce posyktl pomoc až známý kolemjdoucí, který ji předal rodičům. Ti následně s dívkou vyhledali lékařské ošetření v Krajské nemocnici Liberec. Dívka utrpěla při nehodě lehké zranění.

Dopravní policisté nyní pátrají po nezodpovědném řidiči motocyklu. V souvislosti s tím se zároveň obracíme na případné svědky události, kteří si něčeho všimli a mohli by tak  přispět k objasnění nehodového děje a dopadení nezodpovědného řidiče. Informace je možné policistům sdělit prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na  Dopravní inspektorát policie Liberec  tel. čísla:  974 466 582  nebo  974 466 251.
 

11.8.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem