Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

MLADOBOLESLAVSKO- policisté hledají svědky dopravní nehody. 

V úterý 24. května 2016 krátce po deváté hodině dopoledne došlo v Mladé Boleslavi v ulici Jana Palacha, směrem od ulice Havlíčkova ke třídě Václava Klementa k dopravní nehodě. Jedním z účastníků dopravní nehody byl policista, který řídil služební vozidlo Škoda Octavia v barvách policie. Při jízdě měl zapnuté výstražné světlo modré barvy doplněné o zvláštní zvukové výstražné znamení. Před křižovatkou s ulicí Jiráskova předjel před ním jedoucí vozidlo a následně došlo ke srážce s osobním vozidlem značky Toyota Yaris řízeném ženou, která jela ve stejném směru jízdy a odbočovala vlevo do ulice Jiráskova, směrem k ulici 17. listopadu.

Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na obou zúčastněných vozidlech. U policisty i řidičky osobního vozidla byla provedena dechová zkouška s negativním výsledkem. Zraněná řidička byla následně s lehkým zraněním převezena vozidlem rychlé lékařské pomoci do mladoboleslavské nemocnice.

V souvislosti s vyšetřováním případu žádáme svědky této dopravní nehody, aby kontaktovali mladoboleslavské policisty osobně na kterékoliv policejní služebně nebo na telefonních číslech 974 877 255 a 974 877 251. Volat mohou také na bezplatnou linku 158.

Bc. Lucie Nováková
pracovník vztahů k veřejnosti
P ČR Mladá Boleslav
7. června 2016

vytisknout  e-mailem