Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LIBEREC - V úterý 15. září 2015 odpoledne se v ulici Rumjancevova stala dopravní nehoda, při níž vběhl do jízdní dráhy autobusu MHD neukázněný chodec. 

Značné nepříjemnosti způsobil 15. září 2015 krátce po druhé hodině odpoledne neznámý chodec v Liberci, ulici Rumjancevova řidičce autobusu MHD. Řidička autobusu zn. Irisbus Citelis projížděla ve směru od nám. Dr. E. Beneše k Tržnímu náměstí, kdy jí v místě přímého úseku vstoupil náhle z chodníku po pravé straně do jízdní dráhy neznámý chodec. Aby řidička zabránila střetu s tímto chodcem, musela s autobusem prudce zabrzdit. Při tom došlo k pádu tří cestujících v autobuse - jedné ženy, která stála a držela se, a dvou žen, které seděly na sedačkách v přední části vozu.  Všechny tři ženy utrpěly při nehodě lehká poranění a vozidlo zdravotnické záchranné služby je následně převezlo na ošetření do Krajské nemocnice Liberec. Ke střetu s chodcem nedošlo, ten v zápětí z místa utekl.

Dopravní policisté stále pátrají po neznámém chodci. Zároveň se obracíme na případné svědky události, kteří by mohli důležitými informacemi přispět k objektivnímu posouzení této dopravní nehody, aby kontaktovali dopravní policisty prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na tel. číslech Dopravního inspektorátu policie Liberec  974 466 570  nebo  974 466 251.
 

16.11.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem