Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

Tábor – Střet dvou osobních automobilů v Soběslavi. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Jak jste již byli aktuálně informováni včerejším tiskovým servisem, došlo ve středu dne 13. února 2013 v 17:20 hodin na křižovatce hlavního silničního tahu 1/3 a ulice Mrázkova v Soběslavi k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. Z důvodu objektivního posouzení všech skutečností, vedoucích k uvedené události, hledají dopravní policisté svědky této nehody. V křižovatce, řízené semafory, se střetlo osobní vozidlo tovární značky Citroen C4 Picasso, projíždějící ve směru od Veselí nad Lužnicí na Tábor s osobním vozidlem tovární značky Renault Laguna, projíždějícím od centra města Soběslav ve směru na sídliště Svákov.
K podání svědectví žádáme zejména řidiče, kteří do uvedené křižovatky přijížděli za uvedenými vozidly. Rovněž tak přivítáme svědectví dalších řidičů, stejně jako chodců, kteří by mohli k uvedené dopravní nehodě poskytnout jakékoliv další věcné poznatky.
Své informace předejte prosím policistům Dopravního inspektorátu Tábor na jejich služebně v budově Územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře, dále na telefonní lince 974 238 250, případně prostřednictvím linky číslo 158. Děkujeme.
   
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
15. února 2013
 
 

vytisknout  e-mailem