Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

Řidič po nehodě ujel 

     Dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky několika dopravních nehod, kteří by pomohli objasnit průběh a příčinu i totožnost neznámých řidičů. Jedna z dopravních nehod se stala dne 28. ledna 2013 v době od 13:30 hodin do 15:45 hodin v obci Kdyně v ulici Nádražní před domem čp. 271. Nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem jedoucí směrem k nádraží zde poškodil levý bok osobního automobilu značky Audi, které majitel zaparkoval na parkovišti přilehlém ke komunikaci. Neznámý řidič na místě nehody nezastavil a nesepsal s majitelem vozidla společný záznam o dopravní nehodě ani neposkytl údaje o vozidle a o své osobě.
     K další dopravní nehodě, kdy měl řidič z místa ujet, došlo opět dne 28. ledna 2013 v 08:38 hodin na silnici v obci Semošice. Zatím neznámý řidič s nezjištěným nákladním vozidlem jedoucí ve směru jízdy od obce Semošice na obec Horšovský Týn měl srazit chodce (dle jeho vyjádření), který šel při pravém okraji vozovky rovněž směrem ze Semošic na Horšovský Týn. Policisté u chodce provedli dechovou zkoušku s pozitivním výsledkem 1,57 promile alkoholu v krvi. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění chodce, který byl převezen k lékařskému ošetření do nemocnice.
     Policie žádá případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, aby se přihlásili osobně na dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovali na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
31. ledna 2013
 

vytisknout  e-mailem