Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

Českokrumlovsko – Pomozte objasnit okolnosti střetu osobního vozidla s cyklistou. 

Dne 18. dubna 2020 v 17: 40 hodin došlo na silnici III. třídy číslo 15536 v katastru obce Velešín před obcí Skřidla k dopravní nehodě mezi dosud nezjištěným tmavým vozidlem řízeným dosud nezjištěným řidičem a cyklistou na jízdním kolem značky Speciallized. Cyklista jel ve směru od obce Mojné na Velešín. Při předjíždění cyklisty tmavým vozidlem mělo dojít ke střetu s pravým předním vnějším zrcátkem. Cyklista měl poté havarovat vpravo mimo komunikaci. Dosud nezjištěný řidič pokračoval dál v jízdě, aniž by střet řešil. Dle cyklisty měl následně odbočit na obec Skřidla.    

V zájmu objektivního posouzení všech skutečností žádáme řidiče neznámého vozidla, aby se přihlásil českokrumlovským dopravním policistům na jejich služebně v budově Územního odboru PČR Český Krumlov v Tovární ulici číslo 165, případně na telefonním čísle 974 232 250 a podal ve věci vysvětlení.

Zároveň žádáme svědky této události, kteří zaznamenali vlastní kolizi a mohli by k bližší identifikaci vozidla, případně jeho řidiče, poskytnout stěžejní informace, aby je předali policistům na výše uvedených kontaktech. Případ šetří prap. František Tesař.

Děkujeme.  

por. Bc. Lenka Pokorná    ck.pis@pcr.cz 

policejní preventistka

28. dubna 2020

vytisknout  e-mailem