Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LIBEREC - Nehoda se stala v úterý 17. října na silnici I. třídy č. 35 u nájezdu z ulice Košická ve směru na Chrastavu. Došlo zde ke střetu nákladního vozidla Volvo se Škodou Roomster. 

V úterý 17. října 2017 krátce po druhé hodině odpoledne vyjížděli dopravní policisté k nehodě, která se stala na silnici I. třídy č. 35 v Liberci před tunelem ve směru na Chrastavu. Řidička osobního vozidla Škoda Roomster jela po nájezdu z ulice Košická směrem k tunelu. Zde před vjetím do pravého průběžného jízdního pruhu zastavila a poté se rozjela, aby se zařadila do pravého jízdního pruhu. Přitom došlo ke střetu levé zadní části vozidla Škoda s pravou přední částí nákladního vozidla Volvo s návěsem Schmitz, jehož řidič před nájezdem z ulice Košická přejel z levého jízdního pruhu do pravého. V důsledku střetu došlo ke smyku vozidla Škoda, které narazilo do středových svodidel a následně se odrazilo do pravého jízdního pruhu, kde zastavilo. Při nehodě došlo k lehkému zranění řidičky vozidla Škoda, kterou z místa nehody převezlo na ošetření vozidlo Zdravotnické záchranné služby do Krajské nemocnice Liberec. Policisté podrobili oba řidiče orientačním dechových zkouškám na alkohol, které byly v obou případech negativní.   

Dopravní policisté se nyní  obracejí na případné svědky události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec tel.číslech: 974 466 570  nebo  974 466 251. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje. 
 

20.10.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem