Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LIBEREC - Nehoda se stala ve čtvrtek 28. ledna večer na parkovací ploše u obchodního domu Kaufland v ulici Polní. Hledáme řidiče, který poškodil vozidlo VW Touran. 

Ve čtvrtek 28. ledna 2016 se mezi 19,00 a 19,20 hodinou stala dopravní nehoda na parkovací ploše před obchodním domem Kaufland v Liberci, ulici Polní. Neznámý řidič zde před hlavním vchodem do obchodního domu poškodil jiné osobní motorové vozidlo, a to VW Touran. Řidič, aniž by učinil opatření, která mu ukládá zákon, z místa nehody následně ujel. Mělo by se jednat o řidiče ve věku okolo 20 -25 let ve stříbrném vozidle tovární značky Mercedes nebo Mazda s libereckou registrační značkou.

V souvislosti s touto nehodou se nyní obracíme na případné svědky události, kteří by mohli důležitými informacemi přispět k objasnění a objektivnímu posouzení této dopravní nehody nebo přímo na viníka nehody, aby kontaktovali dopravní policisty prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na tel. číslech Dopravního inspektorátu policie Liberec  974 466 577  nebo  974 466 251.


29.1.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem