Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

Prachatice – Vimperk – Po řidiči nákladního vozidla s návěsem, který ujel od dopravní nehody, pátrají dopravní policisté. (Hlasová schránka 974 236 116)  

Prachatičtí dopravní policisté přejížděli dnes před desátou hodinou dopoledne od tragické dopravní nehody hned ke druhé dopravní nehodě, ke které došlo na silnici I. třídy číslo 4, v katastru obce Vimperk, ve směru jízdy Vimperk – Čkyně. Z dopravní nehody je důvodně podezřelý dosud neustanovený řidič dosud nezjištěného nákladního vozidla s návěsem, který přejel do protisměru, kde v tu chvíli projíždělo druhé nákladní vozidlo s přívěsem, se kterým se střetl. Nákladní vozidlo s přívěsem v důsledku střetu skončilo pření části na boku v silničním vodotoku. Řidič nákladního vozidla s návěsem na místě nehody nezastavil a ujel. Dopravní nehoda si naštěstí nevyžádala žádné zranění, hmotná škoda na vozidle s přívěsem je odhadem 500 000 korun.

Silnice je v místě dopravní nehody průjezdná pouze kyvadlově, což potrvá zhruba ještě do 14:00 hodiny.

Dopravní policisté pátrají po řidiči a vozidle, který s vozidlem pokračoval na obec Čkyně. Návěs měl šedou plachtu a červený rám. Levý bok návěsu bude poškozený.

Veškeré informace k této dopravní nehodě, prosím, sdělte na linku Policie České republiky 158 nebo na kteroukoliv policejní služebnu. Děkujeme. 

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz
13. srpna 2015
 

vytisknout  e-mailem