Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU - Během uplynulého víkendu dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil osobní automobil zaparkovaný v ulici Na Výšině. Policisté nyní hledají svědky události. 

Během uplynulého víkendu v době od pátku 8. dubna 17.00 hodin do neděle 10. dubna 14.20 hodin se v Jablonci nad Nisou v ulici Na Výšině stala dopravní nehoda. Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem a způsobem poškodil u pravého okraje vozovky zaparkované osobní motorové vozidlo Renault Thalia, čímž způsobil jeho majitelce předběžnou škodu ve výši 15.000,- Kč a z místa události odjel, aniž by splnil povinností, které mu ukládá zákon.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu  jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přivítají především jakékoliv informace vedoucí k ustanovení neznámého řidiče a nezjištěného vozidla i k samotnému průběhu uvedené dopravní nehody,


11. 4. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem