Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

Tábor – Střet vozidel ve Stránského ulici v Táboře. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Táborští dopravní policisté se obrací na média a potažmo širokou veřejnost se žádostí o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo okolo půl čtvrté hodiny odpolední ve čtvrtek dne 6. března 2014 v ulici Stránského na Blanickém předměstí v Táboře.
Dle zjištěných skutečností se zde střetla dvě osobní vozidla, a to Škoda Fabia cihlové barvy, jedoucí ve směru od Čekanic, s vozidlem zřejmě tovární značky VW Passat, v provedení kombi, tmavé, nejspíše modré barvy, které v dané chvíli vyjíždělo z řady zaparkovaných automobilů po pravé straně komunikace, rovněž ve směru od Čekanic. Po bočním střetu vozidel řidič vyjíždějícího VW na místě nezastavil, měl se na komunikaci otočit do směru na Čekanice a bez vyřešení kolize z místa nehody odjet.
V zájmu objektivního posouzení všech skutečností policisté tímto vyzývají řidiče uvedeného zřejmě VW, aby se dostavil na služebnu Dopravního inspektorátu PČR Tábor na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře a podal ve věci vysvětlení.
Zároveň tímto žádáme každého, kdo byl svědkem této události a mohl by přispět k bližší identifikace uvedeného vozidla či jeho řidiče, stejně jako podat svědectví k uvedené dopravní nehodě, případně měl informace o zadání opravy výše uvedeného typu vozidla, které by mělo mít poškozený levý přední blatník a levý přední světlomet, aby své informace předal dopravním policistům na výše uvedené služebně, na telefonním čísle 974 238 250, případně cestou policejní linky číslo 158. Děkujeme.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz
11. března 2014
 

vytisknout  e-mailem