Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky dopravní nehody

LIBEREC - Nehoda se stala 25. ledna 2018 ráno na silnici I/35 ve směru od Liberce na Turnov u Hodkovic nad Mohelkou. Druhý účastník nehody z místa nehody ujel. 

Dopravní policisté šetří dopravní nehodu, která se stala 25. ledna 2018 krátce po půl šesté hodině ráno na silnici I. třídy č. 35 ve směru od Liberce na Turnov u Hodkovic nad Mohelkou. Neznámý řidič s dosud nezjištěným vozidlem měl při přejíždění z pravého jízdního pruhu do levého ohrozit osobní motorové vozidlo Ford S-Max, které v tu dobu jelo v levém jízdním pruhu. Řidič Fordu na tuto situaci reagoval bržděním, strhnutím řízení vlevo, ale střetu s neznámý vozidlem již zabránit nedokázal. Přední částí vozidla Ford narazil do zadní části neznámého vozidla. To po střetu z místa nehody následně odjelo, aniž by jeho řidič učinil vhodná opatření, která mu ukládá zákon. Vozidlo Ford bylo v důsledku střetu odhozeno vlevo na vozidlo Škoda Fabia, které bylo v tomto úseku odstavené již z předešlé dopravní nehody. Policisté provedli u řidiče Fordu orientační dechovou zkoušku na alkohol, která byla negativní.

Dopravní policisté nyní po neznámém řidiči pátrají. Zároveň se obracíme na případné svědky události, aby se přihlásili policistům prostřednictvím  bezplatné tísňové linky 158  nebo přímo na Dopravní inspektorát policie Liberec  tel.číslech: 974 466 577  nebo  974 466 251. Jakékoliv informace k této nehodě mohou policistům přispět k objektivnímu posouzení nehodového děje a ustanovení druhého účastníka dopravní nehody. 

5. 2. 2018
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem