Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravní události

Tábor – Chotoviny – Pád cyklisty, muže staršího věku. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Táborští dopravní policisté žádají média a širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření následující dopravní události. Ta se stala krátce po půl páté hodině odpolední čtvrtku dne 17. října 2019 v prostoru křižovatky ulic Rudé armády a U Parku v Chotovinách, přímo před prodejnou potravin. Došlo zde k pádu cyklisty, muže staršího věku, který ke křižovatce přijížděl po ulici Rudé armády. Dle zjištěných skutečností uvedenou křižovatkou v danou chvíli projíždělo osobní vozidlo tovární značky Škoda Octavia combi, černé barvy, zřejmě „jedničkové řady“. Markantním znakem tohoto vozu jsou zatmavěná boční okna zavazadlového prostoru.  

K objektivnímu posouzení všech skutečností této události vyzýváme řidiče uvedené Škody Octávie, respektive zřejmě řidičku blond vlasů, aby se přihlásila táborským dopravním policistům a podala ve věci vysvětlení. Učinit tak může, nejlépe po telefonické domluvě na číslech 974 238 250 či 974 238 111, na služebně dopravních policistů v budově územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře.

Zároveň tímto žádáme každého, kdo by mohl k uvedené události přispět jakoukoliv další důvodnou informací, zejména k bližšímu ustanovení vozidla a totožnosti jeho řidiče, či zřejmě řidičky, aby tyto poznatky předal dopravním policistům na výše uvedených kontaktech. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   krpc.pio@pcr.cz

1. listopadu 2019

Příloha: foto dotčeného vozidla

Odkazy do noveho okna

OA x cyklista - Chotoviny

OA x cyklista - Chotoviny 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem