Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

HODONÍNSKO: Viděl někdo zmiňované nehody? 

Dopravní policisté hledají svědky, kteří mohli vidět níže popsané dopravní nehody nebo mohou jiným způsobem pomoci vypátrat neznámé řidiče či jejich vozidlo.


 

  1. K dopravní nehodě došlo ve středu 2. ledna mezi osmou a desátou hodinou dopoledne v Hodoníně u nákupního centra Cukrovar. Doposud nezjištěný řidič osobního vozidla, pravděpodobně tmavé barvy, nepřizpůsobil rychlost jízdy když projížděl zadní cestou mezi obchodními domy Kaufland a Albert. Při projíždění zatáčkou na namrzlém povrchu vozovky vozidlo neubrzdil a najel mimo vozovku, kde narazil do plechové části budovy Mauntfield. Aniž by řidič poškození budovy ohlásil, z místa ujel.

  2. V úterý 1. ledna se v 01:50 hodin stala dopravní nehoda v obci Čejkovice v ulici Blechov před domem č. 448. Projížděl tudy dosud neznámý řidič osobního vozidla, pravděpodobně Fiat nebo VW Golf modré barvy, ve směru od ulice Na Větřáku. Na namrzlé vozovce, v místě klesání komunikace, nepřizpůsobil rychlost jízdy a ve smyku narazil do pakujícího dodávkového vozidla Renault Master. Po nehodě neznámý řidič bez zastavení pokračoval dál v jízdě ve směru k ulici Masarykova.

  3. V období 18. prosince do 24. prosince došlo také k dopravní nehodě v katastru obce Rohatec. Zatím nezjištěný řidič zřejmě nákladního vozidla jedoucí na polní cestě vedoucí vinařskou tratí Padělky poškodil oplocení s kovovými sloupky a vstupní železnou branku. K nehodě došlo zřejmě při couvání s vozidlem. Po dopravní nehodě řidič s vozidlem z místa ujel, aniž by celou věc jakkoliv řešil.


 

Policisté uvítají jakékoliv informace, které by pomohli objasnit popsané nehody nebo vypátrat případné viníky. Telefonovat nám můžete na číslo 974 633 260 nebo přímo na linku 158.


 

nprap. Bc. Petr Zámečník, 3. 1. 2013

vytisknout  e-mailem