Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

Jihočeský kraj – Viděli jste nehodu? Kontaktujte policii. 

Jihočeští policisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění několika dopravních nehod.

 

K první nehodě došlo dne 16. prosince 2017 v době od 09:50 do 10:10 hodin na parkovišti obchodního domu Baumax-x v ulici J. Boreckého v Českých Budějovicích. Dosud nezjištěný pachatel poškodil svým vozidlem zde zaparkované vozidlo značky Toyota Avensis stříbrné barvy a z místa nehody odjel.

 

Další nehoda se stala v ulici Česká v Českých Budějovicích v noci z 25. na 26. prosince před budovou restaurace Potrefená husa. Neznámý pachatel najel dosud nezjištěným vozidlem do zde odstavené nádoby na komunální odpad. Při nehodě vznikla škoda ve výši 9 000 korun.

 

Třetí nehoda se stala dne 27. prosince 2017 v době od 14:00 do 15:00 hodin na Senovážném náměstí na parkovišti naproti DK Metropol. Došlo při ní k poškození zaparkovaného vozidla značky Audi A6 šedé barvy. Pachatel, který nehodu způsobil, z místa ujel.

 

Dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by svou výpovědí mohli objasnit některou z výše uvedených nehod, aby kontaktovali policisty na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158. Za jakékoliv informace děkujeme.

 

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz

4. ledna 2018

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem