Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

Ostrava - ul. Mariánskohorská, ul. Slavíkova, ul. Výškovická 

1.  Na ulici Mariánskohorské v Ostravě Mariánských Horách došlo dne 30. ledna 2009 k dopravní nehodě.


Stalo se tak okolo 9.45 hodin, za sjezdem z ulice Grmelovy, v místě kde je dopravní značkou snížená nejvyšší povolená rychlost. Za uvedenou dopravní značkou došlo ke střetu osobního vozidla Škoda Superb, jehož řidič zezadu narazil do nákladního vozidla Iveco. S nákladním vozidlem řidič odbočoval vlevo, mimo označené jízdní pruhy směrem ke staveništi.
Vzhledem k rozporným výpovědím řidičů, žádají policisté občany, kteří by mohli k dopravní nehodě podat jakékoliv informace  a pomohli by tak objasnit skutečnosti vedoucí k objasnění skutkového stavu věci, aby tyto skutečnosti sdělili telefonicky či osobně na kterékoliv oddělení Policie ČR, či na tel. č. 974 725 516 prap. Tichému nebo na linku 158.

2. Na ulici Slavíkově u domu č. 5 došlo dne 1. 2. 2009 v 6.30 hodin, k dopravní nehodě.


Dosud nezjištěný řidič řídil osobní automobil tov. zn. Hyundai Getz červené barvy, po ulici Slavíkové ve směru od ulice 17. listopadu k ulici Sokolovské. Před domem č. 5 nezvládl řízení a narazil do dopravní značky “Hlavní pozemní komunikace” a následně do zaparkovaného osobního vozidla Škoda Fabia, stříbrné barvy. Ta byla v důsledku nárazu odhozena na poblíž zaparkované vozidlo Škoda Felicia, modré barvy, která pak následně narazila do osobního automobilu Škoda Octavia, stříbrné barvy.
Řidič z místa nehody ujel směrem k ulici 17. listopadu.
Policisté žádají občany, kteří by mohli k dopravní nehodě podat jakékoliv informace  a pomohli by tak objasnit skutečnosti vedoucí k objasnění skutkového stavu věci, aby tyto skutečnosti sdělili telefonicky či osobně na kterékoliv oddělení Policie ČR, či na tel. č. 974 725 587 prap. Komárkové nebo na linku 158.

3. Na ulici Výškovické, v křižovatce s ulicí 29. dubna, došlo dne 17. 1. 2009 mezi 18.00 a 19.00 hodin, k dopravní nehodě.

Nezjištěný řidič, řídil nezjištěné vozidlo po ulici Výškovické, směrem od ulice Srbské k ulici Proskovické. Za křižovatkou s ulicí 29. dubna neumožnil chodci nerušené a bezpečné projití vozovky a na vyznačeném přechodu pro chodce do něj narazil. Řidič z místa nehody ujel, aniž by muži poskytl potřebnou pomoc. Dle informací poškozeného se mělo jednat o vozidlo dodávkového typu tmavé barvy.

Policisté žádají občany, kteří by mohli k dopravní nehodě podat jakékoliv informace  a pomohli by tak objasnit skutečnosti vedoucí k objasnění skutkového stavu věci, aby tyto skutečnosti sdělili telefonicky či osobně na kterékoliv oddělení Policie ČR, či na tel. č. 974 725 593 prap. Antošovi nebo na linku 158.


vytisknout  e-mailem