Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

Frýdecko-místečtí dopravní policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při zjišťování svědků a informací k dopravním nehodám 

Zjištění možných svědků dopravní nehody

                  Dne 27.července 2009 v 18:40 hod. došlo v obci Frýdek-Místek, část Místek, na sil. 3.tř.č 4848, ul. Podpuklí u světelné křižovatky se silnicí 1.tř.č.56 ul. Beskydská k dopravní nehodě mezi cyklistou a dosud nezjištěným os. vozidlem s přívěsným vozíkem, kde  mělo uvedené os. vozidlo s přívěsem v prostoru těsně za křižovatkou začít předjíždět cyklistu a při tomto došlo k zachycení cyklisty přívěsným vozíkem a následně k pádu cyklisty na vozovku. Os. vozidlo s přívěsem pokračovalo v jízdě směrem k obci Palkovice, aniž na místě nehody zastavilo.
Policie ČR se obrací na možné svědky dopravní nehody, kteří by mohli podat jakékoliv informace k průběhu dopravní nehody. Se svými informacemi se obraťte na kterékoliv obvodní oddělení policie ČR nebo na Krajské ředitelství policie Severomoravského krajem, ÚO VS  Dopravní inspektorát,  Frýdek-Místek - prap. Věra Míčková, tel. 974 732 578 nebo 974 732 251 případně na linku 158. 

Zjištění možných svědků dopravní nehody

                   Dne 1. srpna 2009 v 01:30 hod.  došlo v obci Morávka na místní komunikaci vedoucí k penzionu "Jízdárna" poblíže RD č. 454 k dopravní nehodě tím, že dosud neustanovený řidič nezjištěného motor. vozidla z nezjištěných příčin zezadu narazil do chodce Jakuba Bílka, který šel po místní komunikaci  při pravém okraji vozovky. Po nárazu  byl chodec Bílek odhozen vpravo mimo komunikaci na travnatou plochu, kde došlo pravděpodobně k najetí vozidla na chodce Bílka. Nezjištěný řidič poté z místa nehody odjel, aniž věc oznámil policii a poskytl první pomoc zraněnému chodci Bílkovi.
Policie ČR se obrací na možné svědky dopravní nehody, kteří by mohli podat jakékoliv informace k průběhu dopravní nehody. Se svými informacemi se obraťte na kterékoliv obvodní oddělení policie ČR nebo na Krajské ředitelství policie Severomoravského krajem, ÚO VS  Dopravní inspektorát,  Frýdek-Místek - prap. Věra Míčková, tel. 974 732 578, 974 732 575 -prap. Martin Socha nebo 974 732 251 případně na linku 158. 
 

vytisknout  e-mailem