Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

RAKOLUSKY, MÁLKOVICE - Dopravní policisté z územního odboru Plzeň – venkov hledají svědky dvou dopravních nehod. 

K první dopravní nehodě došlo od 2. října do 9. října 2021 v obci Rakolusky. Dosud nezjištěný řidič jel ve směru na obec Bohy a při průjezdu pravotočivou zatáčkou přejel s vozidlem do protisměru, kde nezjištěnou částí vozidla narazil do fasády domu a okapu na dešťovou vodu. Z místa dopravní nehody odjel, aniž by celou věc oznámil na policii. Při nehodě vznikla škoda ve výši 5 tisíc korun.

Druhá dopravní nehoda se stala dne 5. října letošního roku v 19:55 hodin, kdy jel dosud nezjištěný řidič s vozidlem Renault Laguna po silnici II/193 od obce Málkovice ve směru na obec Pernarec. Asi 500 metrů za obcí Málkovice nepřizpůsobil řidič rychlost vozidla při průjezdu levotočivé zatáčky a dostal smyk. V důsledku toho vjel na pravý okraj vozovky, dále do silničního příkopu a na pole, kde se převrátil na střechu. Po dopravní nehodě z místa odešel a vozidlo nechal na místě.

 Svědci výše popsaných událostí, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným dopravním nehodám, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu Plzeň – venkov, Slovanská alej 26, Plzeň či je sdělit telefonicky na linku 158.

por. Ing. Eva Červenková
25. října 2021

Odkazy do noveho okna

Renault Laguna

Renault Laguna 

Detailní náhled

Renault Laguna

Renault Laguna 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem