Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

HODONÍNSKO: Pomozte policistům vypátrat neznámé řidiče. 

V pondělí 4. června v 05:30 hodin jel ve Bzenci ulicí Vracovská řidič dodávkového vozidla Ford Transit směrem od Veselí nad Moravou na Vracov. Před domem číslo 774 zezadu narazil do vozidla Renautl Megane. Toto vozidlo měl v úmyslu objet, ale na mokré vozovce dostal smyk. Podle výpovědi řidiče musel nečekaně začít brzdit kvůli jízdě nezjištěného vozidla, které mělo vyjet z levé strany. Policisté hledají svědky, kteří by tuto skutečnost mohli potvrdit či vyvrátit.

V pátek 8. června v 09:00 hodin došlo v Hodoníně na křižovatce ulic Okružní a Vřesová ke střetu osobního vozidla s jízdním kolem. Dosud nezjištěný řidič osobního vozidla (pravděpodobně Dacia Duster) jel po ulici Vřesová směrem k ulici Okružní. Přitom nedal přednost v jízdě cyklistovi, jedoucímu od obchodního domu Kaufland. Osobní vozidlo narazilo do cyklisty a způsobilo mu zranění. Řidič osobního vozidla nehodu neohlásil a z místa události odjel. Pátrají po něm policisté.

V noci ze středy 13. června na čtvrtek 14. června došlo k dopravní nehodě na parkovišti v ulici Lužní v Hodoníně. Dosud neustanovený řidič s nezjištěným vozidlem poškodil na zaparkovaném vozidle Audi levý zadní blatník. Po vozidle i řidiči pátrají policisté.

Případné poznatky a informace k uvedeným dopravním nehodám přijmou policisté na telefonu 974 633 260 nebo přímo na lince 158.

nprap. Bc. Petr Zámečník, 18. 6. 2012

vytisknout  e-mailem