Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

CHOMUTOVSKO - Jejich účastníci z místa odjeli. 

Chomutovští policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo v sobotu 22. ledna 2022 ve čtyři hodiny ráno v obci Otvice, ul. Obchodní zóna, na kruhovém objezdu silnice č. I/13 se silnicí č. II/251 (ulice Jirkovská).

Dosud nezjištěný řidič vozidla bílé barvy (viz fotografie vozidla pod zprávou) na kruhovém objezdu poblíž prodejny SIKO podle zajištěného videozáznamu z bezpečnostní kamery poškodil pravou přední částí vozidla kovové pozinkované zábradlí. Řidič dopravní nehodu neoznámil a po chvíli z místa odjel směrem na Otvice. Při nehodě vznikla hmotná škoda na kovovém zábradlí, betonovém obrubníku a zpomalovacím prahu předběžně ve výši 10 tisíc korun.

Další nehoda s neznámým účastníkem se stala v pondělí 7. února v 07:35 hodin v Kadani, na křižovatce ulic 5. května a Školní. Na vyznačeném přechodu pro chodce došlo ke střetu osobního vozidla s nezletilým chodcem, který při střetu utrpěl lehké zranění. Podle dosavadních informací se jednalo o vozidlo tovární značky Volkswagen Passat, stříbrné barvy, v provedení kombi, které řídil dosud nezjištěný řidič.

Žádáme tímto, aby se přihlásili případní svědci popsaných dopravních nehod nebo osoby, které by měly poznatky k samotným vozidlům, jejich řidičům nebo osobám, které zmíněná vozidla užívají. Se svým svědectvím se mohou obrátit na Dopravní inspektorát PČR Chomutov, tel.: 974 447 250, 974 447 251 nebo na linku 158.

Za spolupráci děkujeme.

por. Mgr. Miroslava Glogovská

tisková mluvčí

Chomutov 9. února 2022

Odkazy do noveho okna

foto k nehodě z 22. ledna

foto k nehodě z 22. ledna 

Detailní náhled

foto k nehodě z 22. ledna

foto k nehodě z 22. ledna 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem