Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme svědky dopravních nehod

HODONÍNSKO: Policisté uvítají i drobný poznatek k popsaným událostem. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V pátek 30. října 2015 v 15:23 hodin došlo na křižovatce silnic I/55 se silnicí Lužice - Josefov ke střetu dvou osobních vozidel. Řidička Škody Octavia vyjížděla na hlavní komunikaci od Josefova a chtěla přejet přes silnici I/55 do obce Lužice. V křižovatce nedala přednost v jízdě vozidlu Mazda 626 jedoucímu od Břeclavi. V prostoru křižovatky došlo ke střetu obou vozidel. Při nehodě se zranilo několik osob, z nichž nejhůře dopadl spolujezdec ze Škody Octavia, který byl letecky transportován do brněnské nemocnice.

  2. Ve čtvrtek 5. listopadu 2015 v 05:55 hodin v obci Žádovice poblíž rodinného domu č.122 neznámý řidič poškodil telefonní sloup. Doposud neznámý řidič osobního vozidla červené barvy nezvládl jízdu a při projíždění zatáčky vyjel vpravo mimo komunikaci na zatravněný svah. Přední částí vozidla narazil do sloupu telefonního vedení a tento poškodil. Poté s vozidlem vycouval zpět na silnici a z místa odjel.

Policisté žádají případné svědky, aby se přihlásili na linku 158 nebo telefon 974 633 260 a pomohli svým svědectvím při objasňování zmiňovaných událostí.

 

por. Bc. Petr Zámečník, 10. 11. 2015

vytisknout  e-mailem